Leave Your Message
Weilian Electronic|Shanghai International New Energy Vehicle Technology and Supply Chain Exhibition

Virksomhedsnyheder

Weilian Electronic|Shanghai International New Energy Vehicle Technology and Supply Chain Exhibition

2023-10-07

Den 6. august sluttede den 9. Shanghai International New Energy Vehicle Technology and Supply Chain-udstilling en vellykket afslutning. Som en forsknings- og udviklings- og fremstillingsleverandør af temperatursensorer i den nye energikøretøjsindustri blev Weilian Fengran inviteret til at deltage i udstillingen, som også havde en vidunderlig præstation.



På denne udstilling, Weilian Fenglans bilopladningsbunke/sædetemperatursensor, bilklimatemperatursensor, bildrivmotortemperatursensor, bil DC/DC indbygget transformatortemperatursensor, bilkondensatortemperatursensor, bilkondensatorledningsnet, energilagerbatteri pakketemperaturføler, motorudstødningstemperaturføler osv. er blevet koncentreret.



I løbet af den tre dage lange udstillingsperiode tiltrak Weilian Fengrans stand næsten 1.000 besøgendes opmærksomhed og høring. Udstillingsstedet var overfyldt og ekstremt livligt, og den vidunderlige kommunikation og interaktion pressede atmosfæren til et klimaks.


Denne udstilling er ikke kun en god mulighed for brands til at vise sig selv, men også en sjælden platform for peers til at lære og kommunikere med hinanden, hvilket er til stor gavn for at forstå branchens udvikling og opnå den mest banebrydende industri og produkt information.


Efter udstillingen stoppede fodsporene ikke. I fremtiden vil Weilian fortsat fokusere på forskning og udvikling og fremstilling af temperatursensorer, øge investeringerne i forskning og udvikling og konstant forbedre produktkvalitet og serviceniveau. Vi er villige til at gøre fremskridt sammen med dig og bidrage til nye energikøretøjer, luftfart, medicinsk behandling og traditionelle industriindustrier.