Leave Your Message
Weilian Electronics ua mae'a lelei le fonotaga o le kuata muamua o galuega

Tala Fou

Weilian Electronics ua mae'a lelei le fonotaga o le kuata muamua o galuega

2024-04-11

fa'ai'u1.jpg

O n Aperila 10, Shanghai Weilian Electronics na faia ma le manuia le fonotaga muamua o le kuata o galuega, o taitai sinia o le kamupani ma ulu o matagaluega na potopoto faatasi e faia se iloiloga atoatoa ma le aotelega o galuega o le tolu masina talu ai. O le fonotaga na auai ai sui autu o le Quality Department, Production Department, Purchasing Department, Technology Department, Finance Department, personnel Department, faapea ai ma le faatonu o tupe a le kamupani ma le pule sili.

fa'ai'u2.jpg

I le amataga o le fonotaga, na faia ai e faauluuluga o matagaluega uma se otootoga auiliili ma se vaaiga i galuega a le matagaluega i le kuata muamua. Na lipotia mai e le matagaluega lelei faʻafitauli o le lelei o oloa lata mai i auiliiliga, auʻiliʻili mafuaʻaga o faʻafitauli ma tuʻuina atu fautuaga faʻasaʻo; Na tuʻuina atu e le matagaluega o gaosiga le taua o le gaosiga ma le faʻagasologa o aʻoaʻoga mo tagata faigaluega fou, ma faʻafeiloaʻi taunuʻuga o le faʻaleleia lelei o le gaosiga ma le puleaina o tau o gaosiga; Na fa'asoa e le Matagaluega o Fa'atauga le poto masani o le fa'atauaina o mea mata'utia ma le pulega fa'atau; Na faʻamatalaina e le matagaluega faʻatekonolosi le alualu i luma o le atinaʻeina o oloa fou ma mea faʻatekonolosi; Na faia e le Matagaluega o Tupe se faatusatusaga atoatoa ma le iloiloga o le tulaga tau tupe i le kuata muamua; Na fa'avasega e le matagaluega o faleteuoloa ma fa'ailoa mai feso'ota'iga autu e pei o le fa'afoeina o fa'amaumauga ma le tufatufaina atu o mea e fa'atatau; Na tauaofai e le Matagaluega o Tagata Faigaluega mai vaega o le sailia o taleni, aoaoga ma faiga faaosofia.

Aemaise ai, na tuuina atu e le faatonu o tupe se iloiloga loloto o tulaga tau tupe a le kamupani i le kuata muamua ma le fuafuaina o tupe ma sini mo le isi laasaga. Na ia faamamafaina le taua o le puleaina o tupe ma fai mai o le a ia faaauau pea ona pulea lelei tau ma sili ona lelei galuega faavae e lagolago ai le atinaʻeina o le kamupani ma le soifua maloloina.

fa'ai'u3.jpg

I le mae’a ai ona fa’afofoga a le Pule Sili i ripoti a matagaluega eseese, na fa’amaonia atoatoa ai e le Pule Sili le galuega a le kamupani i le kuata muamua, ma tu’u mai ai fautuaga mo le toe fa’aleleia o vaega e le o lava, ma ia fa’apea, o lenei fonotaga e le gata o se aotelega o galuega ua mavae, ae fa’apea fo’i. le fuafuaina ma le fa'atinoina o galuega i le lumana'i. Na ia talosagaina matagaluega uma ina ia faʻaauau pea ona faʻamalosia le galulue faʻatasi ma faʻaleleia atili le faʻaleleia ina ia mautinoa e ausia e le kamupani ana faʻamoemoega faʻatupulaia mo le tausaga atoa.

O le taloina o lenei fonotaga o se isi laasaga mautu i luga o le auala o le aotelega o mea ua tuanai ma fuafuaga mo le lumanai. O le a fa'aauau pea ona pipii atu le kamupani i le maketi-fa'atau, fa'atau-fa'atau, ma fa'aauau pea ona fa'aleleia lona fa'atauva'a ma fa'atauga fa'atau.

Na fa'ai'uina ma le manuia le fonotaga i se si'osi'omaga lelei ma fa'atino. Fai mai le au auai o le a latou faʻatinoina ma le faʻamaoni le agaga o le fonotaga, teu faʻafaigaluega i le isi galuega ma le sili atu le naunautai ma le maualuga maualuga, ma faʻalauteleina le kamupani ina ia ausia le maualuga o le atinaʻe.

Fa'atomuaga a le Kamupani

Shanghai Weilian Electronic Technology Co., LTD. Aututete'e platinum/thermocouple/thermistor/DS18B20 lagona vevelama tuʻuina atu fofo tuʻufaʻatasia vevela, faʻatasi ai ma pateni fou, tusi pasi pateni faʻataʻitaʻiga aoga, o le kamupani e sili atu i le 10 tausaga o le poto masani ma le malamalama, faʻavae i luga o oloa lelei ma auaunaga sili ona lelei, R & D, e ala i fesoʻotaʻiga loloto ma tagata faʻatau, faʻatasi ma manaʻoga moni o tagata faʻaoga, mamanu, suʻesuʻega ma le atinaʻeina o oloa maualuga ma tuʻuina atu fofo talafeagai.