Leave Your Message
Hingpit nga katapusan | Ang Weilian Electronics nagpakita sa ika-24 nga China Electric Machinery Expo

Balita

Hingpit nga katapusan | Ang Weilian Electronics nagpakita sa ika-24 nga China Electric Machinery Expo

2024-07-22

Weilian Electronics-1.png
Niadtong Hulyo 15, malampuson nga natapos ang ika-25 nga China International Motor Expo 2024. Ingon usa sa labing una nga mga supplier sa teknolohiya sa sensor ug mga solusyon sa industriya sa motor, ang Weilian Electronics naka-focus sa teknolohiya sa sensor ug mga solusyon sa merkado sa motor sa China sa sobra sa 15 ka tuig. Sumala sa piho nga mga kondisyon sa mga kustomer, naghatag kami og customized, personalized ug propesyonal nga mga solusyon sa pagkontrol sa temperatura sa produkto, nga kaylap nga giila sa merkado. Ang Weilian Electronics gidapit sa pagtambong sa expo, nga nagdala sa bag-ong henerasyon sa mga solusyon sa sensing ug teknolohiya.

 

Sa kini nga eksibisyon, gipakita sa Weilian Electronicsmga sensor sa temperatura alang sa industriya sa awto nga nag-charge sa pile/lingkoranan,automotive air conditioning temperatura sensor,automotive drive motor temperatura sensor,automotive DC/DC on-board transformer temperatura sensor,automotive capacitor temperatura sensor, automotive capacitor wiring harness, energy storage battery pack temperature sensor, engine exhaust temperature sensor ug gigamit sa medikal, aviation, tradisyonal nga mga industriya Mga produkto sa temperatura/pressure sensor para sa industriya sa iot.
Weilian Electronics-2.png

Ang booth sa Weilian Electronics sa kini nga expo sa motor init, nga nakadani sa atensyon ug konsultasyon sa daghang mga partisipante, nga nagpakita sa kusog nga impluwensya sa kompanya ug pagdani sa merkado sa natad sa teknolohiya sa sensing.
Weilian Electronics-3.png

Pinaagi sa kini nga eksibisyon, ang Weilian Electronics dili lamang makahimo sa lawom nga pagbinayloay sa mga kauban sa industriya ug mga kostumer aron masabtan ang panginahanglan sa merkado ug dinamika sa industriya, apan mapalapad usab ang daghang mga oportunidad sa kooperasyon pinaagi sa plataporma sa eksibisyon aron mapauswag ang aplikasyon ug promosyon sa mga produkto sa sensor sa temperatura / presyur ug mga solusyon sa pagkontrol sa temperatura sa lainlaing mga industriya.

Bisan kung ang eksibit natapos nga malampuson, ang mga tunob sa Weilian Electronics wala mohunong. Sa umaabot, magpadayon kami sa pag-focus sa panukiduki ug pag-uswag ug paghimo sa mga sensor sa temperatura, pagdugang pagpamuhunan sa panukiduki ug pag-uswag, ug kanunay nga mapaayo ang kalidad sa produkto ug lebel sa serbisyo. Andam kami nga mohimo sa komon nga pag-uswag uban kanimo, ug makatampo sa mga solusyon sa pagkontrol sa temperatura sa bag-ong mga sakyanan sa enerhiya, abyasyon, medikal ug tradisyonal nga industriyal nga mga industriya.