Leave Your Message
O le a le faʻaogaina o masini vevela ma pe faʻafefea ona iloa faʻaletonu o le vevela

Tala Fou

O le a le faʻaogaina o masini vevela ma pe faʻafefea ona iloa faʻaletonu o le vevela

2024-03-11

Sensors o mea fa'aeletoroni taua tele e fa'aaogaina i ituaiga eseese o masini masini ma meafale. O masini fa'afale ma masini vevela o le taimi nei e sili ona fa'aaogaina masini. O le isi, o le Sensor Expert Network o le a ave oe e malamalama i faʻamoemoega o masini vevela ma pe faʻafefea ona fuafua faʻaletonu o le vevela?

Su'e vevela faia se sao taua tele i le faʻamautinoaina o le lelei o oloa, faʻaleleia atili le gaosiga o le gaosiga, faʻasaoina o le malosi, faʻamautinoa le saogalemu o gaosiga, ma faʻalauteleina le atinaʻeina o le tamaoaiga o le atunuʻu. E fua le sa'o e se masini vevela se mea e ala i le suia o ona uiga i suiga o le vevela. O uiga o le tele o meafaitino ma vaega e eseese ma le vevela, o lea e tele lava mea e mafai ona faʻaaogaina e fai ma masini vevela. O vaega fa'aletino o masini vevela e suia i le vevela e aofia ai le fa'alauteleina, tete'e, capacitance, malosi fa'aeletise, mea fa'amaneta, taimi, mea fa'apitoa, ma le pisa vevela. O le Sensor Expert Network e talitonu o le atinaʻeina o le gaosiga, o le a faʻaauau pea ona tulaʻi mai masini fou vevela. Ona o le tele o le tele o le fuaina o le vevela i fale gaosi oloa ma faʻatoʻaga, mai nai selau tikeri i lalo ole zero i le tele o afe tikeri i luga aʻe o le zero, o masini vevela e faia i mea eseese e mafai ona faʻaaogaina i totonu o se vaega o le vevela.

1. Fa'aaoga se su'ega e siaki ai so'o se fa'aletonu.

2. Afai o loʻo i ai se faʻailoga faʻaletonu, ia iloa le matagaluega e fesoʻotaʻi ma le masini poʻo le masini lava ia e tusa ai ma le uiga o le faʻailoga sese.

3. Faʻaaoga se faʻamatalaga e siaki ai le tafe o faʻamatalaga. E tatau ona o gatasi le tau o le mamafa o le faitau ma le mamafa o loʻo i ai nei, ma o le vevela o le taumafa faitau e tatau ona ogatasi ma le vevela o le kesi o loʻo i ai nei. Afai e matua'i ese le tau o le faitau mai le mamafa o lo'o i ai nei ma le vevela, aveese le fa'aoga o le mamafa ma le vevela ma siaki pe ua leaga le mama fa'amaufa'ailoga. Siaki pe ua leaga le su'esu'ega liki pe poloka e le palapala. O le taimi lava e faʻaleagaina ai le masini vevela, o le a aʻafia ai le gaioiga atoa o meafaigaluega, ma e toʻatele tagata e fia iloa pe faʻapefea ona iloa le sese o le vevela vevela. E mafai ona e fa'aogaina se su'ega ma fa'ailoga fa'aletonu e iloa ai fa'aletonu.